RSH On Air: Elvis – Queen – Stones

On Air

Een uur lang muziek en achtergrondinformatie over Elvis Presley, Queen of Rolling Stones elke zaterdags van 10.00 tot 11.00 uur op Omroep RSH
Eén keer in de drie weken presenteren Doede van der Hoek, Hein Kuiken en Bert Erents hun favoriete muziek op RSH
In “Elvis on Air” wordt de luisteraar zaterdag aanstaande door Doede van der Hoek opnieuw meegenomen langs de imposante muzikale carrière van Elvis Presley.
Deze keer is gekozen voor de opnamesessies van Elvis in de Nashville-studio in 1970.

Ook Queen en de Stones on Air
Driewekelijks ook een aflevering van Queen on Air. In dit programma presenteert Bert Erents het wel en wee van de Britse band Queen.
In ieder programma komt de samenwerking met Adam Lambert of Paul Rodgers te sprake en ten gehore.
De derde week van deze On Air cyclus wordt door Hein Kuiken verzorgd met de muziek van de Stones. Hein is een echte liefhebber, die menig concert van deze legendarisch groep bezoekt.

Sjoerd Mier
Vorige week werd Sjoerd Mier, een van de RSH-vrijwilligers, door de voorzitter en programmaleider gevraagd of hij onder toezicht van een ervaren technicus het muziekprogramma On Air “wil komen schuiven”. Sjoerd had al eerder te kennen gegeven dat hij ondanks zijn handicap toch graag achter de knoppen wil bij Omroep RSH. Dankzij de inzet van technici met jarenlange ervaring heeft Sjoerd al heel wat kennis opgedaan en nu is het officieel: Sjoerd is “technicus onder begeleiding” bij Omroep RSH.