Felicitaties voor Nostalgia

Felicitaties voor nostalgia

Gistermiddag tijdens de 700ste editie van Nostalgie werden Joyce en Erik verrast door het bestuur.
Huidige voorzitter van Omroep RSH, Henk-Jan Cornelisse en penningmeester Theo Huizenga feliciteerden Joyce en Erik met dit heugelijke feit.
En ontvingen Joyce en Erik een prachtig bos bloemen.
In het gesprekje met Henk-Jan Cornelisse gaf presentatrice Joyce van Wijngaarden aan om te streven voor de 800ste te gaan.

(Per 1 januari 2020 geeft Henk-Jan Cornelisse het stokje van voorzitterschap over aan Tiede Dijkstra)

Luister de 700ste Nostalgia hieronder terug.


4 Reacties op Felicitaties voor Nostalgia

  1. Gefeliciteerd zus! Ik heb grote bewondering voor je. Ondanks de pijntjes en toch wel tegenslag met je gezondheid, blijf je maar doorgaan. Niet alleen bij de radio, maar lijndansen en niet te vergeten, belangeloos accordeon en mondharmonica spelen met je band voor bejaarden en verstandelijke gehandicapten. als er één is die een koninklijk lintje verdiend, ben jij dat wel! Ik ga stoppen. Een dikke kus van mij en ook de felicitaties voor je collega, de heer Erik!

  2. dank je wel lieve broer wat leuk hier een reactie van jou te vinden . Fijn he dat je ons nu terugluisteren kan wanneer je maar wilt. Ook Erik laat je natuurlijk bedanken . Aan Erik ( al 22 jaar mijn trouwe technieker) heb ik zeker ook te danken dat we deze 700e uitzending kunnen vieren . Met lieve groet en dikke kus terug….Je zus. Joyce

  3. Lieve Joyce en Erik ,wil jullie feliciteren met jullie mooie programma ,ik zit elke week met heel veel plezier naar jullie uitzending te luisteren ,het is voor mij elke keer weer een feestje ,zo geweldig doen jullie het ,hoop nog dat jullie heel
    lang doorgaan .en ik had dit nooit gehoord of geweten van jullie programma als ik mijn lieve vriendin niet had terug gevonden na 50 jaar ,je bent een verrijking in mijn leven lieve Joyce en ik heb Erik ook al een beetje leren kennen ,ik zou zeggen…. VOORAL DOORGAAN !!! liefs Henny van Angelen uit Woerden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*